Australië

Employer Nomination Scheme

Deze categorie is voor mensen die niet ouder zijn dan 50 jaar en die een Australische werkgever hebben die bereid is om hen te sponsoren voor een permanente verblijfsvergunning. Aanvragers moeten in aanmerking komen voor een positie die betrekking heeft op een beroep op de Combined List of Eligible Occupations. Zij moeten daarnaast een positieve beoordeling van hun vaardigheden hebben ontvangen van een aangewezen, relevante beoordelingsautoriteit in Australië, tenzij o.a. ze reeds minstens twee jaar werken in Australië op een 457/482 tijdelijk werkvisum.

De Australische werkgever moet ook demonstreren dat er een oprechte behoefte is aan een betaalde werknemer om een positie binnen hun bedrijf te vullen en voldoen aan bepaalde doelstellingen voor het opleiden van Australische staatsburgers of permanente inwoners.

Er is geen puntentest voor dit visum.