VisaVersa

Events

VisaVersa is vertegenwoordigd op verschillende evenementen en beurzen gericht op emigratie en internationale mobiliteit. In de komende maanden kunt u ons onder andere ontmoeten op de volgende seminars.

Emigreren kun je leren

Dit evenement op dinsdag 23 mei wordt georganiseerd door Vlamingen in de Wereld (VIW). De bijeenkomst richt zich op emigratie naar de Verenigde Staten, Australië, Nieuw-Zeeland en Canada. Voor elk van deze landen zal een medewerker van VisaVersa een presentatie verzorgen over de verschillende visummogelijkheden. Tijdens deze bijeenkomst verzorgt VisaVersa een uitgebreide presentatie over de verschillende visummogelijkheden om te kunnen emigreren naar de betreffende landen. Daarnaast zijn er andere organisaties aanwezig die informatie geven over belangrijke aspecten bij een verblijf in het buitenland zoals belastingen, (sociale) verzekeringen, scholing, verhuizing, etc. Naast presentaties is er ook een informatiemarkt verzorgd door de deelnemende bedrijven.

De infomiddag is alleen toegankelijk voor VIW leden. Inschrijven is mogelijk via de VIW website

Doing business in the USA

Het seminar ‘Werkgeverschap van Nederlandse Expats in de VS’ wordt georganiseerd door Vectrix op  maandag 9 oktober 2017. Deze bijeenkomst vindt plaats op het Science Park in Amsterdam en duurt van 14.00 tot 18.00 uur. Naast een presentatie van VisaVersa over de verschillende visummogelijkheden voor expats in de VS zullen ook andere belangrijke aspecten van werkgeverschap in Amerika worden behandeld, zoals bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten, payrolling, verschillende verzekeringen en culturele verschillen bij het aansturen van lokaal personeel.

Een overzicht van de volledige agenda en inschrijven kan op de website van Vectrix. Het seminar is gratis voor klanten van VisaVersa. Dit kunt u vermelden bij inschrijving en/of door ons een email te sturen na aanmelding voor het seminar.