VisaVersa

Events

VisaVersa is vertegenwoordigd op verschillende evenementen en beurzen gericht op emigratie en internationale mobiliteit. In de komende maanden kunt u ons onder andere ontmoeten op de volgende evenementen.

Road2USA & CanadaXL (26 november)

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) in samenwerking met de Kamer van Koophandel, en vindt plaats op op maandag 26 november in het Willem II Stadion in Tilburg. VisaVersa zal een workshop verzorgen over de visummogelijkheden voor de VS en Canada met als titel “Juridische Zaken en visumverplichtingen”. Meer informatie over het evenement & inschrijven kan op de website van de Kamer van Koophandel.

Masterclass ‘Zaken doen in de VS’ (6 december)

De masterclass ‘Zakendoen in de VS’ wordt georganiseerd door Vectrix en vindt plaats op het Science Park Amsterdam op donderdag 6 december 2018 van 14.00 – 17.00. Hilde Cevaal van VisaVersa zal een presentatie verzorgen over de verschillende visummogelijkheden voor de Verenigde Staten. Daarnaast wordt er meer informatie gegeven over o.a. het opzetten van een bedrijf, juridische en fiscale aspecten van zakendoen in de VS, het aannemen van lokaal personeel, etc. Inschrijven voor deze masterclasss kan op de website van Vectrix.

Emigreren kun je leren (15 november)

Dit evenement wordt georganiseerd door Vlamingen in de Wereld (VIW) op woensdag 15 november 2018 in Asse (bij Brussel). De bijeenkomst richt zich op emigratie naar de Verenigde Staten, Australië, Nieuw-Zeeland en Canada. Voor elk van deze landen zal een medewerker van VisaVersa een presentatie verzorgen over de verschillende visummogelijkheden. Daarnaast zijn er andere organisaties aanwezig die informatie geven over belangrijke aspecten bij een verblijf in het buitenland zoals belastingen, (sociale) verzekeringen, scholing, verhuizing, etc. Naast presentaties is er ook een informatiemarkt die wordt verzorgd door de deelnemende bedrijven.

Meer informatie over dit evenement op de VIW website.