VisaVersa

Vacature Stagiaire

We zijn momenteel op zoek naar een stagiaire die ons team kan komen versterken. We hebben veel ervaring met LAP-stagiaires die voor langere tijd bij ons ervaring op komen doen. Een kortere stage van 4 tot 6 maanden is ook mogelijk. Beoogde start van de stage is April 2021.

Vacatureomschrijving

De werkzaamheden bestaan uit het assisteren bij het samenstellen van visumaanvragen voor onze klanten. Dit zijn vaak uitgebreide dossiers die in overleg met de klant gedurende een langere periode worden samengesteld. In eerste instantie zal je vooral ondersteunende werkzaamheden verrichten voor onze visumspecialisten. Na enige tijd krijg je de kans om meer zelfstandig aan bepaalde typen visumaanvragen te werken (onder supervisie). Tijdens de gehele aanvraagprocedure heb je veelvuldig contact met onze visumspecialisten en de klant over de visumaanvraag. Naast ondersteuning bij de visumaanvragen heb je een aantal administratieve taken. Een uitstekende kennis van de Engelse taal is van groot belang aangezien de visumaanvragen volledig in het Engels zijn.

Het betreft een positie voor 32 uur per week.

Functie-eisen

  • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • Uitstekende, aantoonbare kennis van de Engelse taal (mondeling en schriftelijk) is vereist. Het sollicitatiegesprek zal ook deels in het Engels plaatsvinden.
  • Ons vakgebied is specialistisch en het is belangrijk dat je bereid bent veel te leren (on-the-job) over de verschillende soorten visa en aanvraagprocedures.
  • Je bent gestructureerd, accuraat, klantgericht en communicatief vaardig.
  • Je hebt affiniteit met wonen, studeren of werken in het buitenland.

Neem voor vragen contact op met Hilde Cevaal (078-7518450). Sollicitaties kunnen worden gestuurd naar werken@visaversa.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.