VisaVersa

Vacature Visumspecialist

Voor ons kantoor in Dordrecht zijn we op zoek naar een visumspecialist.

Als visumspecialist stel je visumaanvragen voor onze klanten samen en begeleid je de gehele aanvraagprocedure. Het betreft vaak uitgebreide dossiers die in overleg met de klant gedurende een langere periode worden samengesteld. Tijdens het gehele proces heb je veelvuldig contact met de klant over de visumaanvraag. Na een inwerkperiode krijg je de verantwoordelijkheid om zelfstandig aan bepaalde typen visumaanvragen te werken.  

Deze positie vraagt om een klantgerichte, zelfstandige, resultaatgerichte en ondernemende collega. Ons vakgebied is specialistisch en het is belangrijk dat je bereid bent veel te leren (on-the-job) over de verschillende aanvraagprocedures. Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig kunt werken en pro-actief meedenkt over de dagelijkse gang van zaken en de voortgang van een aanvraag.

Het betreft een functie voor 24-32 uur. Initieel een tijdelijk contract, maar met uitzicht op vast dienstverband.


Functie-eisen

  • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • Uitstekende, aantoonbare kennis van de Engelse taal (mondeling en schriftelijk) is vereist.
  • Ervaring met immigratie/emigratie is gewenst, zoals bijvoorbeeld de kennismigrantenregeling of andere aanvraagprocedures bij de IND, visumaanvragen voor andere landen of HR processen betreffende overplaatsing/expatriëring.
  • Ervaring met wonen / studeren / werken in het buitenland is een pré.


VisaVersa is een juridisch adviesbureau dat is gespecialiseerd in immigratierecht: we vragen visa en werkvergunningen aan voor mensen die in de Verenigde Staten, Nederland, UK, Nieuw-Zeeland of Australië gaan wonen en werken. We werken voornamelijk voor bedrijven die medewerkers voor kortere of langere tijd overplaatsen, maar ook voor particulieren die de stap nemen om naar het buitenland te vertrekken.