Amerika

K-1 Fiancee visum

Voor mensen die verloofd zijn met een Amerikaans staatsburger is het mogelijk om in de aanloop naar het huwelijk naar de Verenigde Staten te gaan op een K-1 Fiancee (verloofde) visum.

Belangrijke criteria voor dit visum zijn:

  • De partner in de Verenigde Staten moet Amerikaans staatsburger zijn.
  • In de afgelopen twee jaar moet men elkaar nog ontmoet hebben.
  • Voor beiden moet het juridisch mogelijk zijn om te trouwen.

Zodra het visum is afgegeven en de buitenlandse verloofde tot de Verenigde Staten is toegelaten, moet het huwelijk binnen 90 dagen na binnenkomst in de Verenigde Staten worden voltrokken. Na het huwelijk wordt de aanvraag voor de permanente verblijfsvergunning ingediend bij de USCIS.

Begeleiding VisaVersa

Een K-1 Fiancee visum kan vaak heel goed zelfstandig door de betrokkenen aangevraagd worden. Veel aanvragers hebben vaak wel enige vragen over de benodigde formulieren en de stappen die tijdens het proces doorlopen moeten worden. VisaVersa biedt al enige jaren met succes consultgesprekken aan waarbij de client handvaten krijgt aangereikt om het proces zelfstandig te doorlopen. Een consultgesprek geeft net de ontbrekende informatie om het proces zelf te doorlopen, en betekent vaak een enorme besparing ten opzichte van het volledig uit handen geven van het proces aan een Amerikaans immigratie specialist. Neem voor meer informatie contact met ons op.