VisaVersa

Events

VisaVersa is vertegenwoordigd op verschillende evenementen en beurzen gericht op emigratie en internationale mobiliteit.

Webinar – Recente wijzigingen National Interest Exceptions

Vrijdag 12 maart 2021 – 14.00 – gratis

Dit seminar is gericht op bedrijven die een National Interest Exception hebben aangevraagd of aan willen vragen om ondanks de Travel Ban toch naar de VS te kunnen reizen. Op 3 maart zijn de mogelijkheden om een NIE aan te vragen significant beperkt. We hebben gemerkt dat dit enorm veel vragen oproept.

Tijdens dit seminar proberen we de recente wijzigingen te duiden en vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Er zal ruimte zijn om vragen te stellen. Als je van te voren je vraag stelt via contact@visaversa.com zullen we die proberen mee te nemen in de presentatie.

De presentatie wordt gegeven door Hilde Cevaal van VisaVersa. Hilde heeft al 25 jaar ervaring met Amerikaans immigratierecht en is de afgelopen maanden bij veel NIE trajecten betrokken geweest.

Aanmelden kan via Eventbrite

Emigreren kun je leren – najaar 2021

Dit evenement wordt georganiseerd door Vlamingen in de Wereld (VIW). De bijeenkomst richt zich op emigratie naar de Verenigde Staten, Australië, Nieuw-Zeeland en Canada. Voor elk van deze landen zal een medewerker van VisaVersa een presentatie verzorgen over de verschillende visummogelijkheden. Daarnaast zijn er andere organisaties aanwezig die informatie geven over belangrijke aspecten bij een verblijf in het buitenland zoals belastingen, (sociale) verzekeringen, scholing, verhuizing, etc. Naast presentaties is er ook een informatiemarkt die wordt verzorgd door de deelnemende bedrijven.