VisaVersa

Events

VisaVersa is vertegenwoordigd op verschillende evenementen en beurzen gericht op emigratie en internationale mobiliteit. In de komende maanden kunt u ons onder andere ontmoeten op de volgende evenementen.

Business Week Noord-Amerika – 9/12/19 – Nieuwegein

De Business week Noord-Amerika wordt georganiseerd door RVO en biedt Nederlandse bedrijven een unieke kans om met een uitgebreid en divers netwerk in contact te komen. Vertegenwoordigers zijn aanwezig van bedrijven die actief zijn in Noord-Amerika, dienstverleners (zoals VisaVersa) en een groot aantal medewerkers van handelsafdelingen van Nederlandse ambassades, consulaten-generaal en Netherlands Business Support Offices uit de Verenigde Staten, Canada en Mexico. VisaVersa is op maandag 9 december aanwezig in Nieuwegein bij de bijeenkomst die is gericht op marktbewerking. Aanmelden voor de bijeenkomst kan op de website van de RVO.

Werkgeverschap in de VS – 12/12/2019 – Dordrecht

Wat moet je als Nederlands bedrijf doen om succesvol te worden in de VS? Georganiseerd door VisaVersa, TABS Inc en VDB Executive Search zorgt dit evenement ervoor dat jouw bedrijf “US Ready” is. Het seminar vindt plaats van 9.00 tot 12.00 op het kantoor van VisaVersa in Dordrecht. Inschrijven voor dit seminar.

Masterclass: Zakendoen in de VS – 6 februari 2020

De masterclass ‘Zakendoen in de VS’ wordt georganiseerd door Vectrix en vindt plaats op het Science Park Amsterdam op donderdag 6 februari 2020 van 15.30 – 17.00. Hilde Cevaal van VisaVersa zal een presentatie verzorgen over de verschillende visummogelijkheden voor de Verenigde Staten. Daarnaast wordt er meer informatie gegeven over o.a. het opzetten van een bedrijf, juridische en fiscale aspecten van zakendoen in de VS, het aannemen van lokaal personeel, etc. Inschrijven voor deze masterclasss kan op de website van Vectrix