VisaVersa

Events

VisaVersa is vertegenwoordigd op verschillende evenementen en beurzen gericht op emigratie en internationale mobiliteit. In de komende maanden kunt u ons onder andere ontmoeten op de volgende evenementen.

Werkgeverschap in de VS (Amsterdam – 14 maart)

Wat moet je als Nederlands bedrijf doen om succesvol te worden in de VS? Georganiseerd door TABS inc, in samenwerking met Rubes US Tax Services BV, VisaVersa & YER zorgt dit evenement ervoor dat jouw bedrijf “US ready” is. Het vindt plaats op het kantoor van DutchBasecamp in Amsterdam. Meld je aan via deze link: https://bit.ly/2GRp7lL

Werkgeverschap in de VS (Eindhoven – 1 april)

Als gevolg van een overweldigende belangstelling, zijn er geen plekken meer beschikbaar voor het ‘Werkgeverschap in de VS’ evenement op 14 maart in Amsterdam.

Wij organiseren een extra sessie in de regio Eindhoven op 1 april van 14:00 tot 17:00. De precieze locatie wordt nog vastgesteld, maar u kunt zich nu alvast registreren via onderstaande link om zeker te zijn van een plek!

https://www.eventbrite.com/e/werkgeverschap-in-de-vs-1-april-eindhoven-region-tickets-58046390316

Masterclass ‘Zaken doen in de VS’ (5 april)

De masterclass ‘Zakendoen in de VS’ wordt georganiseerd door Vectrix en vindt plaats op het Science Park Amsterdam op vrijdag 5 april 2019 van 10.00 – 12.00. Hilde Cevaal van VisaVersa zal een presentatie verzorgen over de verschillende visummogelijkheden voor de Verenigde Staten. Daarnaast wordt er meer informatie gegeven over o.a. het opzetten van een bedrijf, juridische en fiscale aspecten van zakendoen in de VS, het aannemen van lokaal personeel, etc. Inschrijven voor deze masterclasss kan op de website van Vectrix.

Emigreren kun je leren (12 mei)

Dit evenement wordt georganiseerd door Vlamingen in de Wereld (VIW) op donderdag 12 mei in Aalst (bij Brussel). De bijeenkomst richt zich op emigratie naar de Verenigde Staten, Australië, Nieuw-Zeeland en Canada. Voor elk van deze landen zal een medewerker van VisaVersa een presentatie verzorgen over de verschillende visummogelijkheden. Daarnaast zijn er andere organisaties aanwezig die informatie geven over belangrijke aspecten bij een verblijf in het buitenland zoals belastingen, (sociale) verzekeringen, scholing, verhuizing, etc. Naast presentaties is er ook een informatiemarkt die wordt verzorgd door de deelnemende bedrijven.

Meer informatie over dit evenement op de VIW website.