Amerika

De aanvraag van een werkvisum, investeringsvisum of permanente verblijfsvergunning voor de Verenigde Staten is vaak een langdurige en gecompliceerde procedure. Onze ruime ervaring met Amerikaans immigratierecht leidt u door dit proces. Wij begeleiden bij de keuze van het juiste visum voor het geplande verblijf in Amerika. Vervolgens stellen we de volledige visumaanvraag samen en dienen deze in bij de immigratiedienst (USCIS) of het Amerikaanse consulaat.

VisaVersa is geen overheidsinstantie maar een private onderneming die niet gerelateerd is aan de Amerikaanse overheid. Wij zijn wel goed op de hoogte van de procedures bij de verschillende Amerikaanse consulaten en ambassades in Europa waar uw visumaanvraag uiteindelijk wordt behandeld en beoordeeld. Alle visumaanvragen die worden ingediend bij de Amerikaanse immigratiedienst (USCIS) worden behandeld door onze partner advocaat die lid is van de American Immigration Lawyers Association (AILA).

Wij zorgen voor het juiste visum voor uw verblijf in Amerika! Neem voor een initiële beoordeling van de visummogelijkheden in uw specifieke situatie contact met ons op. Via de website van de Amerikaanse immigratiedienst (USCIS) kunt u informatie verzamelen over hoe u een visumaanvraag eventueel zelf kunt indienen.